Voor wie

Bent u iemand die zaken in zijn leven best op de rit heeft, redelijk tot goed functioneert, maar toch tegen vraagstukken aanloopt rondom levensdoel, persoonlijke obstakels én de wens heeft om op een open, eerlijke wijze op zoek te gaan naar uw eigen drijfveren en groeimogelijkheden als mens, ouder/kind, partner, werknemer, manager….? Dan kan een aanmelding bij In2Mind voor u tot de mogelijkheden behoren.

Heeft u dermate klachten dat uw functioneren ernstig wordt belemmerd en adviseert uw huisarts aan u om daadwerkelijke behandeling in de GB-GGZ te zoeken? Heeft uw huisarts benoemd dat er mogelijke sprake is van een psychische stoornis (angst/stemming of andere)? Kijk dan verder op onze site www.ppdemijnstreek.nl of bij andere praktijken in de regio. Soms adviseert uw huisarts ook om zorg te zoeken in de gespecialiseerde GGZ (SGGZ). Deze zorg biedt onze praktijk niet. Dit betekent ook dat wij niet beschikken over een crisisdienst en niet 24/7 bereikbaar zijn.

Wij zullen tijdens de kennismaking eerlijk en transparant met u bespreken wat de mogelijkheden en adviezen in deze zijn. Tenslotte, onze meerwaarde (t.o.v. menig regulier coaching aanbod in de regio) ligt in de bevoegdheid en expertise op het vlak van behandeling en diagnostiek binnen de GGZ. Wij zullen hiermee ten alle tijden uw gezondheid als hoogste prioriteit zien en indien nodig adviseren elders in zorg te gaan.

Every person must choose how much truth he can stand.
- Irvin D. Yalom - uit: Nietschzes tranen